Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на салон?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пределно ясно ми е, че ще е по-кофти с кожения салон зиме и лете, но зимата и плюша не ме спаси и пак мръзнех докато завърти климатика, а сега лятото като сляза от колата гърба ми е целия в пот такаче съм готов на тая жертва да ми е малко по-студ зимата и по-запаряващо лятото засметка на кефа от кожения салон.
    2000лв е да ти претапицират седалките с хубава кожа(естествена ако не се лъжа). На един приятел му претапицираха седалките на 124-ката за 700лв и не ми хареса. Ако се прави нещо да се прави както трябва!
    А колкото до същността на въпроса ми дали ще станат явно досега никой не е опитал подобна интервенция. Ако може някой да премери какви са разстоянията на релсите на предните седалки и отзад захващачите за задните седалки на 156цата си, много ще му бъда благодарен!
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

Comment

А замисли ли се въобще че няма 156 2 врати... и колко преправяне ще има да направиш така че ако качваш хора седалките да падат напред !!!! ???
      ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
      Nissan Qashqai 2,0 140hp
      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

А,колега ти видя ли хубаво подписа,че колата е 146
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

Мда е тъп съм.... и си признавам че не погледнах...мислех че е 145....

Тъп съм тъм съм тъп съм !!!
          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
          Nissan Qashqai 2,0 140hp
          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

колеги да не пускам нова тема ше ползвам тази , според вас дали ще стане салон от 147 на 145 без да се преправя кои знае колко , като се има предвид че 147 е с две врати ...
            Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
            Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

колеги мисля,че предните седалки стават...за отзаде едвали....се пак требава се пробва...а то отзаде по лесно се пробва...
              Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
              Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Предните ги пренасяш с все релсите и си биеш 3 болта, ако не съвпадат и воала
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                X